MB Studio, obrt za dizajn, proizvodnju i trgovinu, vl. Martina Banožić OIB: 09451492383 (MB Studio) se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe prikupljene na svojoj web stranici martinabanozictextiles.com. Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). MB Studio neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici MB Studio i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) MB Studio ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

MB Studio informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti MB StudioU slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, MB Studio ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu martinabanozictextiles.com te na sve stranice unutar martinabanozictextiles.com domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na martinabanozictextiles.com domeni, za koje stranice martinabanozictextiles.com nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice martinabanozictextiles.com ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika. Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima martinabanozictextiles.com neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.

MB Studio, obrt za dizajn, proizvodnju i trgovinu, vl. Martina Banožić

Vukomeračka cesta 43, 10040 Zagreb – HRVATSKA
OIB: 09451492383

MBStudio, obrt za dizajn, proizvodnju i trgovinu, VUKOMEREČKA CESTA 43, ZAGREB

Copyright © 2023. Voxern Web Dizajn

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping